CLT-massiivipuutalo

CLT-massiivipuuelementtitalo Evesa-taloilta on markkinoiden tervein ja nykyaikaisin tapa tehdä itselle koti, jossa on hyvä olla ja hengittää.

Evesa-talot tekee jatkossa yhteistyössä HOISKO:n kanssa rakenteellisesti järkeviä ja nykyaikaisia koteja kotimaisesta massiivipuuelementistä. Ristiinlaminoitu massiivipuuelementti antaa mahdollisuuden ekologisen asumisen lisäksi myös erittäin näyttäviin yksityiskohtiin suunnittelussa.

CLT-massiivipuuelementti on uusinta puurakentamista. CLT antaa suunnittelulle mahdollisuuden käyttää monipuolisesti kaikissa rakennuksen osissa: Alapohja, välipohja, yläpohja, ulkoseinät, väliseinät, kaiteet, seinäkkeet, terassit sekä parvekkeet. Hyvin suunnitellut CLT-talot teemme yhdestä rakenteesta, eli emme lisäeristä lainkaan seinäelementtejämme, normaali seinärakenne on painumaton 240mm puuelementti, paksuus valittavissa 100-400mm käyttökohteen mukaan.

CLT on mitä monipuolisin materiaali, joka sopii täydellisesti yhteen muiden rakennusmateriaalien kanssa. Massiivipuulevyä voidaan työstää täysin suunnitelmien mukaan, mikä luo uudenlaisia mahdollisuuksia rakenteiden, tyylin ja arkkitehtuurin suunnitteluun.

Puu on elävä, hengittävä ja lämmin materiaali. Ristiinlaminoitu massiivipuu eli CLT mahdollistaa jopa eristeettömän rakentamisen myös täällä meillä, neljän vuodenajan leveysasteilla. Siitä rakennetut talot ovat terveitä ja kestäviä, sukupolvelta toiselle.

CLT-massiivipuuelementti on aina paloturvallinen ja nykyaikainen rakennusmateriaali, joka on nopea asentaa ja näin ollen kosteusturvallinen sekä kustannustehokas.

CLT-massiivipuuelementtiin käytetty puu hankitaan kestävästi hoidetuista suomalaisista metsistä. Jokaisen puun alkuperä on kasvupaikkakoordinaattien tarkkuudella jäljitettävissä. Ja jokaisen käyttämämme puun tilalle istutetaan taimi, josta aikanaan syntyy taas uusia koteja.

Lisätietoja CLT-tekniikasta www.hoisko.fi

CLT-taloista annamme mielellään lisätietoa eli soita:

Teemu Ijäs
Teemu.ijas@evesa-talot.com
0400-858534

Asko Liimatta
Asko.liimatta@evesa-talot.com
0400-676000