Unelmiesi hirsihuvila avaimet käteen toimituksella

Unelmiesi hirsihuvila

Evesa-Talot rakentaa sinulle pitkiä perinteitä noudattavan ja kaikki modernit asuinmukavuudet omaavan hirsihuvilan avaimet käteen -periaatteella ja täysin toiveidesi mukaisesti. Meidän avullamme voit toteuttaa juuri sellaisen kesähuvilan tai kakkoskodin, josta olet aina unelmoinut. Voit valita minkä tahansa itsellesi sopivan pohjapiirroksen tai muokata sen omiin tarpeisiisi sopivaksi. Evesa-Talot auttaa sinua projektin jokaisessa vaiheessa ja varmistaa, että valmis hirsihuvila täyttää kaikki tarpeesi ja toiveesi.

Evesa-Talot työskentelee vain luotettavien ja ammattitaitoisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Haluamme varmistaa, että työn jälki on aina laadukasta ja korkeiden standardiemme mukaista.

Voit jättää hirsihuvilan rakennusprojektin kokonaisuudessaan meidän käsiimme tai osallistua rakentamisen suunnitteluun sinulle sopivalla panoksella.

Kun sopimus hirsihuvilan rakennuttamisesta on tehty, kerromme sinulle työn kiinteän kokonaishinnan sekä hirsihuvilanvalmistumispäivämäärän. Kun hinta on selvillä etukäteen ja tiedät, milloin valmis huvila on käytettävissäsi, projektista tulee sinulle mahdollisimman helppo ja stressitön.

Esimerkkejä valmistuneista hirsihuviloista

kaksikerroksinen hirsitalo
valmistalot yhdessä kerroksessa
moderni clt-talo
valmistalo hirrestä
valmistalo 2-kerrosta
>rinneratkaisutalo

Modernin hirsirakentamisen edut

Kaunis, kestävä ja ekologinen hirsihuvila on todella tyylikäs näky suomalaisen luonnon keskellä. Hirsi tekee moderneimmistakin talomalleista maisemaan istuvan ja luontoa kunnioittavan rakennuksen.

Suomalaisella hirsirakentamisella on pitkät perinteet ja osaaminen on maailman huipputasoa. Nykypäivänä rakentamiseen sisältyy perinteiden lisäksi modernia teknologiaa, joka auttaa saamaan hirren loistavista rakennusominaisuuksista kaiken hyödyn irti. Nykyaikainen hirsi ei painu eikä kutistu, joten se kestää hyvin kuormaa ja mahdollistaa siten mitä erilaisimpia rakenneratkaisuja.

Hirsihuvila hengittää luonnonmukaisesti, joten minkäänlaisia sisäilmaongelmia ei tarvitse pelätä. Hirsi on myös erittäin ekologinen vaihtoehto; hirren valmistaminen rakennusmateriaaliksi tuottaa huomattavasti vähemmän hiilidioksidia muihin materiaaleihin verrattuna. Lisäksi hirsirakennus sitoo puurakenteisiinsa jopa kymmenkertaisen määrän hiilidioksidia kuin mitä sen valmistusprosessissa muodostuu. Hirren valmistuksen sivutuotteena syntyvä puru ja hake hyödynnetään paperi- ja energiatuotannossa.

Nykyaikaiset hirsihuvilat ovat myös erittäin energiatehokkaita. Rakenne on ilmatiivis sekä lämpöä varaava, joten lämmityskustannukset pysyvät alhaisina.

Evesa-Talot rakentaa sinulle upean hirsihuvilan, joka hyödyntää kaikki modernin hirsirakentamisen edut.

10 syytä valita hirsihuvila Evesalta

 • Voit olla suunnittelussa mukana alusta saakka, joten saat juuri sellaisen hirsihuvilan kuin itse haluat
 • Pidämme lujasti kiinni aikataulusta ja rakennusbudjetista – ei viivästyksiä tai yllätyksiä
 • Hirsirakennuksissamme on pieni hiilijalanjälki
 • Evesa-Talojen rakennuksissa on korkeat laatustandardit
 • Hirsihuvilan perustukseksi valitaan kohteeseen sopivin vaihtoehto – perustus voidaan tehdä valettuna tai sokkeliperustuksena
 • Hirsimökkeihin voidaan asentaa samalla maalämpö, viilennysratkaisut ja led-valaistus
 • Meiltä saat myös kattavan sisustus- ja pihasuunnittelun
 • Upea tulisija Tulikiveltä tai Linnatulelta
 • Rakennuksissa on 10 vuoden rakennetakuu
 • Luotettavaa ja osaavaa palvelua koko projektin ajan

Mitä sinun pitää tehdä?

Hirsihuvilaa hankkiessa riittää, että:

 • Tontin ostaminen ja liittymien hankkiminen kuuluvat ostajalle. Evesa-Talot on kuitenkin mielellään apunasi tontin valintaan ja ostamiseen liittyvissä asioissa, kuin myös liittymien hankkimisessa.
 • Viranomaislupien ja valvontahenkilöstön hankkiminen. Jos haluat, voimme järjestää nämä puolestasi.
 • Rakennusaikaiset sähkö- ja vesimaksut tulevat ostajalle

Evesa-talot auttaa sinua kaikissa hirsihuvilan rakentamiseen liittyvissä seikoissa. Sinun ei tarvitse huolehtia työkalujen ja materiaalien hankkimisesta eikä kuljettamisesta, tavaran vastaanottamisesta eikä kantamisesta, loppusiivouksesta eikä lukuisista monista yksityiskohdista, jotka me teemme puolestasi. Evesa-talot tekee sinulle muuttovalmiin hirsimökin avaimet käteen -periaatteella ja kaikkien toiveidesi mukaisesti.

Rakentamistamme hirsihuviloista sanottua

Väinö ja Jane: EVäinö ja Jane: Evesa-Talot toteutti meille kaksikerroksisen yli 200 m2 hirsiunelman. Rakennus on todella toimiva viimeistä yksityiskohtaa myöten. Emme osallistuneet kuin pintamateriaalien ja sisustuksen suunnitteluun. Pohjapiirroksen toteutti Evesa-Talojen suosittelema arkkitehtitoimisto.

Samuli ja Sanni: Erittäin hieno hirsihuvila Näsijärven rannalle. Huvila on ympärivuotisessa käytössä ja toimii myös vuokrattavana edustustilana.

Erik ja Diana: Evesa-Talot rakensi meille oman suunnitelman pohjalta 185 m2 hirsihuvilan. Meillä oli paljon erilaisia tarpeita, mutta Evesa-Talot rakensi kaiken valmiiksi sovitussa ajassa ja budjetissa.

Ole yhteydessä

Ota yhteyttä Teemu Ijäkseen
Teemu.ijas@evesa.ovala.fi
0400-858534

Teemu vastaa myös Whatsapp-viestihin klo 08-18