Hirsitalot avaimet käteen -toimituksella

Avaimet käteen -toimitus on helpoin tapa rakentaa

Sinulla ei tarvitse olla rakennusalan osaamista, sillä Evesa-talojen osaavat ammattilaiset takaavat hirsitaloprojektin sujumisen suunnitelman mukaisesti. Evesan avaimet käteen -toimituksella saat aidosti muuttovalmiin hirsitalon. Hanat ja pesualtaat ovat asennettuina, kylpyhuoneesta löytyvät valitsemasi kaakelit ja jalkalistat ovat jämptisti paikoillaan. Teemme yhteistyötä vain luotettavimpien yhteistyökumppaneiden kanssa varmistaaksemme, että työn jälki on aina korkeiden laatustandardiemme mukainen. Evesa-talot takaa, että talosi valmistuu varmasti sovitussa aikataulussa ja voit itse keskittyä muuttovalmisteluihin tai vaikka uuden kotisi sisustuksen suunnitteluun.

Esimerkkejä valmistuneista talokohteistamme

kaksikerroksinen hirsitalo
valmistalot yhdessä kerroksessa
moderni clt-talo
valmistalo hirrestä
valmistalo 2-kerrosta
rinneratkaisutalo

Hirsitaloissamme on kiinteä hinta

Kun talonrakennusprojektista on sovittu, Evesa-talot kertoo sinulle talon valmistumispäivämäärän ja valmistalon kiinteän hinnan. Kustannukset ovat siis tiedossasi etukäteen ja tiedät myös, milloin voit muuttaa uuteen taloosi.

Perinteikäs valinta moderniksi kodiksi

Evesa-talojen hirsitaloissa yhdistyvät perinteikkäät materiaalit ja moderni asuinmukavuus. Ekologinen hirsitalo onkin erinomainen valinta jokaiselle, joka haluaa turvallista asumista vuosikymmeniksi eteenpäin. Evesa-taloilta saat juuri sinun tarpeitasi vastaavan kodin, sillä talopaketti voidaan valita joko suoraan valmiista mallistosta tai voit suunnitella talosi alusta alkaen itse.

Hirsitaloa ajatellessaan monelle tulee mieleen mökki ja järvimaisema. Nykypäivän modernit hirsitalot ovat kuitenkin jotain aivan muuta ja ne istuvat erinomaisesti myös kaupunkimiljööseen. Talojen suuret ikkunat ja vaaleat pinnat luovat tilantuntua ja modernia eleganssia. Lisäksi Evesan avaimet käteen -paketteihin sisältyy myös korkealaatuinen varustelu, joka täyttää vaativimmankin asiakkaan odotukset.

Kun tilaat Evesa-talojen täysin muuttovalmiin avaimet käteen -toimituksen, saat täysin toiveitasi vastaavan kodin, joka yllättää helppoudellaan.

Terveessä talossa on hyvä hengittää

Hirsitalossa on hyvä hengittää. Luonnonmukaisesti hengittävässä rakennuksessa et kärsi sisäilmaongelmista, ja siksi hirsitalo sopiikin niin allergikoille kuin astmaatikoillekin. Hirsitalon luonnollinen materiaali hengittää tasaten samalla lämpötilavaihteluita ja pitäen sisäilman kosteuden optimaalisena. Erinomaisen sisäilman laadun ansiosta hirsitalojen asukkaat ovat kuusi kertaa todennäköisemmin tyytyväisiä kotinsa sisäilmaan, kuin kivitaloissa asuvat. Hirsitalossa asuinmukavuus on täysin omaa luokkaansa.

Kestävää kehitystä ja kestävää asumista

Hirttä on käytetty rakennusmateriaalina jo esi-isiemme aikana, ja suomalainen hirsirakentamisen osaaminen onkin maailman huippua. Nykyajan hirsirakentamista on pystytty tehostamaan moderneilla teknologioilla, joissa yhdistyvät hirsirakentamisen perinteet ja nykyaikainen suunnittelu. Hirsitalolla on pitkä elinkaari. Kun talo on huolella rakennettu ja hyvin huollettu, se voi siirtyä sukupolvelta toiselle useampaankin kertaan. Ei ole tavatonta, että hirsitalo kestää käyttöä useamman sadan vuoden ajan.

Hirsitalo on ekologinen valinta. Hirren valmistaminen valmiiksi rakennusmateriaaliksi tuottaa muihin rakennusmateriaaleihin verrattuna huomattavasti vähemmän hiilidioksidia. Hirsitalo myöskin sitoo hiilidioksidia puurakenteeseensa jopa kymmenkertaisesti sen määrän, mitä sen valmistusprosessissa syntyy. Lisäksi hirren valmistuksen sivutuotteena syntyvä puru ja hake voidaan hyödyntää paperi- ja energiatuotannossa. Vastaavaan tavalliseen puutaloon verrattuna hirsirakennus ei koko elinkaarensa aikana kuluta yhtä paljon energiaa tai tuota yhtä paljon hiilidioksidipäästöjä. Niinpä hirsitalo onkin todellinen hiilinielu.

Kun valitset hirsitalon, et joudu myöskään joustamaan energiatehokkuudesta. Nykyaikaiset hirsitalot ovat todella ilmatiiviitä ja siksi erittäin energiatehokkaita. Hirsi myös varaa itseensä lämpöä ja luovuttaa sitä takaisin huoneistoon pitäen lämmityskustannukset alhaisina ja huoneilman lämpötilan sopivana.

Evesa-taloissa on aina edullinen ja ympäristöystävällinen maalämpö. Maalämpö säästää jopa 70-80% lämmityskustannuksista.

Rakentamistamme hirsitaloista sanottua

Jani ja Kati: Olemme molemmat IT-alan ihmisiä, joten emme tiedä omakotirakentamisesta kovinkaan paljoa. Kaikki taloprojektissamme sujui kuitenkin hyvin ja juuri odotetusti. Asumme uudessa 130 m2 hirsitalossa, jossa on kaikki modernin asumisen ratkaisut ja tyyliimme sopivat värit ja materiaalit.

Sanna ja Petri: Tonttimme oli melko pieni, mutta Evesan tilasuunnittelun avulla saimme itsellemme todella toimivan kodin. Tässä hirsitalossa on hyvä sisäilma ja talo tuntuu todella viihtyisältä ja hyvältä.

Jarkko ja Sani: Saimme hyvän kodin suositulle asuntomessualueelle. Olemme todella tyytyväisiä Evesa-talon rakentamiseen ja apuun kaikissa rakentamiseen liittyvissä kysymyksissä.

Ole yhteydessä

Ota yhteyttä Teemu Ijäkseen
Teemu.ijas@evesa.ovala.fi
0400-858534

Teemu vastaa myös Whatsapp-viestihin klo 08-18