Muuttovalmis talo alusta loppuun

Miksi valita muuttovalmis Evesa-talo?

Evesa-taloilta saat aidosti muuttovalmiin talon. Muuttovalmiin rakentamisen konseptimme on uutta ja haluttua suomalaisessa talonrakentamisessa. Omat yksilölliset valintanne tekevät talosta ainutlaatuisen – teidän oman kotinne.

Autamme myös sisustuksen ja pihan suunnittelussa omien yhteistyökumppaniemme kanssa.

Muuttovalmiissa talossa et stressaa rakentamisesta

Kun valitsette Evesa-talon, rakentaminen ei stressaa teitä lainkaan. Vastaamme kaikesta alusta loppuun, puunkaadosta aina viimeiseen koristelistaan ja loppusiivoukseen saakka toimittaaksemme aidosti muuttovalmiin talon.

Evesa-talot kantaa vastuun talonne valmistumisesta alusta loppuun saakka.

Muuttovalmis talo on näyttävä kokonaisuus

Evesan muuttovalmis talo on sitä, mitä nimikin lupaa!

Evesan muuttovalmiissa taloissa panostetaan viihtyvyyteen ja turvallisuuteen

Hyvälaatuinen huoneilma, kunnolliset ilmanvaihtoratkaisut ja kestävien rakennusmateriaalien käyttö ovat keskeisimpiä tekijöitä Evesan muuttovalmiiden talojen asumisviihtyvyydessä ja terveellisyydessä.

Asumisen laatua parantavat maalämpöpumppu ja viilennysratkaisut ovat aina mukana muuttovalmiiden talojemme suunnittelussa alusta alkaen.

Turvallisuus koostuu kehittyneistä taloteknisistä ratkaisuista ja riskittömästä rakentamistavasta, alkaen perustuksesta. Evesan muuttovalmiin talon perustus tehdään Suomen oloihin sopivalla, varmimmalla tavalla: paikallavalettuna, sokkeliperustuksena.

Konkreettista turvallisuutta rakentajalle on esimerkiksi ovi- ja lukkoratkaisumme. Ulko-ovi on järeä, 76 mm vahva, käytännössä murtamattomilla saranoilla varustettu. Sama ratkaisu on myös parveke-ovissa.

Turvallisuuden puolesta teemme aina kaiken tarvittavan, alkaen Abloy Sento -lukoista päätyen etäkäytettävään kameravalvontaratkaisuumme, jolla valvot kotiasi mistäpäin maailmaa tahansa.

Valaistuksen teemme aina uusinta LED-valojen tekniikkaa hyväksi käyttäen, suunnittelemme erilaisia valaistus ratkaisuja kuten epäsuoraa valaistusta, kaikki valaistukset himmennettävissä ja paljon muuta mahdollista.

Evesa-talojen muuttovalmis talo mahdollistaa siis ihan kaiken!

Muuttovalmiissa taloissamme vakiona maalämpö

Evesa-talo on maalämpötalo. Kaikissa muuttovalmiissa taloissamme on vakiona maalämpö. Se on ekologinen ja energiaa säästävä lämmitysmuoto. Maalämmöllä päästään usein 70-80 % säästöön lämmityskustannuksissa. Oikein asennettuna maalämpöpumppu on myös huoltovapaa.

Evesa-talojen muuttovalmiisiin taloihin saat myös Tulikiven tai Linnatulen tulisijan. Varaava takka huokuu lämpöä vielä kolmen vuorokauden kuluttua sen käytöstä. Säästöä, tunnelmaa, kodikkuutta.

Vastuu on Evesa-talojen myynnistä alkaen

Evesa-talot vastaa koko rakentamisen ajan siitä, että rakennusprojekti etenee aikataulussaan ja koti valmistuu sovitusti. Evesa-talojen myyjät ja työpäälliköt valvovat etenemistä ja ovat koko ajan käytettävissänne, teillä on siis sama vastuullinen henkilöstö teidän kanssa koko projektinne ajan.

Rakentajalle on helpottavaa tietää, että vastuunkantajan tavoittaa aina ja hän on perehtynyt nimenomaan teidän hankkeeseenne kaikkine yksityiskohtineen. Rakentaminen ei tule stressaamaan teitä, me toimitamme muuttovalmiin talon teille vastuullisesti valmiiksi asti!

Evesa-talojen myyjien kanssa tutustut rakentamisen asiakirjoihin, velvollisuuksiin sekä mahdollisuuksiin. Teet yhdessä myyjäsi kanssa talokaupan asiakirjat ja projektille sopivan aikataulun.

Myyjäsi vastaa siitä, että hanke etenee suunnitellusti ja valmistuu sovittuna päivänä. Meille on tärkeää, että koti on oikeasti muuttovalmis silloin, kun on luvattu.

Muuttovalmis talo tehdään Evesalla aidosti valmiiksi saakka

Talonrakentamisessa on usein paljon enemmän työtä ja huolehdittavaa kuin alun perin arvaakaan. Siksi rakentajalle on helpottavaa tietää, että Evesa-talot voi tehdä puolestasi kaiken valmiiksi saakka. Kun valitset muuttovalmiin talon, vältyt monilta huolilta, yllätyksiltä ja viivytyksiltä, työkalujen ja lämmittimien hankinnalta tai vuokraamiselta, sisäänkannoilta, materiaalien vastaanotolta, jätemaksuilta, työmaa-aikaiselta siivoukselta ja lumitöiltä sekä tietenkin myös loppusiivoukselta, monien erillisten työurakoiden organisoinnilta ja ehkäpä omien taitojen kokeiluilta, jotka voivat jopa heikentää tulevan kotisi laatua.

Ota yhteyttä ja kysy lisää muuttovalmiista taloistamme!