Muuttovalmis hirsitalo

Muuttovalmis hirsitalo

Evesa-talot nyt myös hirsirakennuksien toimittajana yhteistyössä Ollikaisen Hirsirakenne Oy:n kanssa!

Evesa-talojen valikoimissa nyt myös oikeasti muuttovalmiita hirsitaloja ja mökkejä. Ollikaisen hirsirakenteen omakoti- ja vapaa-ajan mallistosta löytyy jokaiselle jotain ja tarvittaessa räätälöidään täysin makusi mukainen talo. Palkittu Ollikaisen Hirsirakenne Oy on suunnitellut ja rakentanut ensiluokkaisia hirsitaloja jo yli 40 vuoden ajan.

Ekologinen ja terveellinen hirsitalo

Hirsi on jo vuosisatoja ollut luonnollisin ja paras rakennusmateriaali. Hirsikodin valmistusprosessi kuluttaa muihin rakennusmateriaaleihin verrattuna ylivoimaisesti vähiten fossiilisia polttoaineita. Hirrestä valmistettu rakennus sitoo itseensä hiilidioksidia. Hirsitalon itseensä varastoima CO2 –arvo on moninkertainen verrattuna sen rakentamisen aiheuttamiin hiilidioksidipäästöihin. Hirsi on myös erittäin energiatehokas: hirsi varaa itseensä lämpöä ja luovuttaa sitä takaisin, pitäen lämmityskustannukset kurissa.

Hirsi on lukuisissa tutkimuksissa todettu erittäin allergiaystävälliseksi rakennusmateriaaliksi. Luonnollisen materiaalin ansiosta staattisen sähkön puuttuminen ehkäisee pölynmuodostumista. Hengittävyytensä ansiosta hirsirakennus tasaa sisäilman kosteutta ja tarjoaa asukkailleen erinomaisen laadukkaan sisäilman. Puhtaan sisäilman vuoksi Ollikaisen hirsitalot ovat siis erinomainen vaihtoehto myös allergikoille.

Hirsinen omakotitalo, hirsihuvila tai, hirsimökki tai hirsisauna – tätä on hirsirakentaminen parhaimmillaan. Hirsitalo kestää hyvin ajan patinaa ja luonnon materiaali antaa jokaiselle rakennukselle yksilöllistä persoonallisuutta ja arvokkuutta, jota ei voi jäljitellä.

Perinteiset ja modernit muuttovalmiit hirsitalot

Moderni hirsitekniikka mahdollista erikoisemmatkin design-ratkaisut. Oli talounelmasi kuinka kunnianhimoinen tahansa, onnistuu se tänä päivänä hirrestä. Toimitamme muuttovalmiit hirsitalot juuri sellaisella ulkomuodolla ja sisällöllä kuin haluatte, täysin yksilöllisesti suunniteltuina ja toteutettuina. Hirsitalojen hirsitoimituksesta vastaa pitkään alalla toiminut ja laadukas toimittaja Ollikaisen Hirsirakenne oy, kokonaistoimittajana toimii  Evesa-talot. Lopputuloksena saadaan markkinoiden laadukkain ja samalla ainoa oikeasti muuttovalmis hitsitalo, toteutettuna juuri teidän toiveiden mukaisesti.

Muuttovalmis hirsitalo valmistetaan yhteistyössä Ollikaisen Hirsirakenteen kanssa

Ollikaisen asiakastyytyväisyys ja laatu huippuluokkaa

Ollikaisen varma laatu hirsirakentamisessa on asiakkaiden mieleen. Rakennustutkimus RTS Oy tutkii vuosittain Suomen suurimpien hirsivalmistajien asiakkaiden mielipiteitä valitsemastaan toimittajasta. RTS-tutkimuksen mukaan, asiakkaiden tyytyväisyys Ollikaisen talotoimituksiin on ollut huippuluokkaa jo useampana vuonna peräkkäin.

Ollikaisen Hirsirakenne Oy:lle on myönnetty eurooppalainen tekninen arviointi (ETA 13/1064) ja CE-merkinnän käyttöoikeus. Merkintä edellyttää taloilta ensiluokkaista kestävyyttä, käytettävyyttä, turvallisuutta sekä terveellisiä ominaisuuksia.

Valitse mallistosta tai tilaa täysin uniikki muuttovalmis hirsitalo

Voit valita talosi valmiista mallistosta tai voit suunnitella sen täysin alusta yhdessä Ollikaisen palkittujen talosuunnittelijoiden kanssa. Tilaa esite ja tutustu Ollikaisen mallistoon!

Tervetuloa keskustelemaan unelmienne hirsitalosta tai hirsimökistä!

Teemu Ijäs
Teemu.ijas@evesa-talot.com
0400-858534


Ollikaisen aidosti muuttovalmiit hirsitalotNäyttävät muuttovalmiit hirsitalot sopivat hyvin ympäristöön kuin ympäristöönHirstitaloissa ei tingitä tyylistä

Muuttovalmiit hirstitalot tarjoavat poikkeuksellista asuinmukavuuttaVilla Kapee on yksi Ollikaisen hirsitalomalleistaVilla Kapeen makuuhuone