Oikeasti valmistalo

Onko valmistalo perheellesi oikea valinta, vai rakentaako talo sittenkin itse? Omakotitalon rakentajina joudutte rakennusprojektin aikana tekemään lukuisia valintoja, jotka ovat osa arkeanne tulevien vuosien ajan. Tärkein valinta tehdään kuitenkin aina prosessin alussa – rakennatko itse alusta alkaen vai valitsetko valmistalon projektin helpottamiseksi. Valmistalon valintaa puoltaa moni seikka: se on paitsi helppo ja nopea ratkaisu, myös täysin räätälöitävissä perheesi tarpeen mukaan.

Evesa-talo on oikeasti valmistalo

Evesa-talot suunnitellaan aina täysin yksilöllisesti ja joustamme myös muutoksien suhteen rakentamisen aikana, tavoitteenamme on rakentaa valmistalo, jossa viihdytte tulevat vuodet. Joustavuutemme vuoksi olemme varmasti paras ja luotettavin kumppani teidän rakennushankkeeseen.

Evesan valmistalossa sinun ei tarvitse huolehtia rakentamisesta

Meillä Muuttovalmis talotoimitus tarkoittaa, että hoidamme oikeasti puolestasi kaikki rakentamiseen ja rakennusprojektiisi liittyvät työt. Huolehdimme, että sovittu hinta ja aikataulu pitää, jolloin te voitte keskittyä normaaliin arkeen rakennusprojektistanne huolimatta. Valmistalomme pitää muuttovalmiissa toimituksessa sisällään viimeisimmän tekniikan mukaisen toteutuksen ja erittäin laadukkaan sisustuksen. Me hoidamme puolestanne myös rakennuslupa-asiat ja tarkastukset. Valmistalossa hoidamme kaikki maatyöt ja aina loppusiivoukseen saakka. Sinä vain muutat valmiiseen kotiisi. Evesa valmistalot ovat äärimmäisen helppo ja vaivaton ratkaisu talonrakentajille.

Valmistalo myös räätälöitynä

Valmistalomme on räätälöity ja suunniteltu ammattitaitoisten suunnittelijoidemme kanssa aidosti yksilöllinen asiakkaan tarpeisiin ja juuri teidän tontille suunniteltu omakotitalo, jonka sisustus ja tekniset järjestelmät ovat asiakkaan toiveiden mukaan toteutettuja.

Aina yksilöidyt Evesa valmistalot – juuri toiveesi mukaan

Valmistalo Evesa-talojen toteutuksena

Evesa-talon valmistalot suunnitellaan ja valmistetaan asiakkaan toiveiden mukaan joko puusta tai kivestä. Jokainen valmistalo suunnitellaan ja toteutetaan yksilöllisesti ja vankalla ammattitaidolla juuri asiakkaamme toiveiden mukaiseksi. Mallistossamme on laaja valikoima eri kokoisia ja -tyylisiä yksikerroksisia, 1,5-kerroksisia ja 2-kerroksisia valmistaloja sekä puusta että kivestä.

Valitse valmistalon toimitussisältö

Ostaessasi Evesa-talon valmistalon voit valita talon toimitussisällön itse:

  • Tilaa peruspaketti sateelta suojaan ja rakenna talo loppuun itse
  • Valitse vaivaton avaimet käteen -valmistalo, jolloin Evesa-talo hoitaa kaikki talonrakennuksen vaiheet.

Lue lisää, miksi meidät on valinnut jo moni asiakas!

Valmistalot ensimmäisestä kahvikupista loppusiivoukseen

Meillä valmistaloon kuuluvat:

  • maatyöt
  • siivoukset
  • materiaalin suojaukset
  • vastaanottamiset ja muut rakentamiseen liittyvät aputyöt

Evesa-talojen valmistaloissa asiakkaalle kuuluvien töiden lista on lyhyt: Naapurien kuuleminen, materiaalivalinnat yhdessä sisustusvärisuunnittelijamme kanssa, kiintokaluste suunnitelmat ammattitaitoisen kalustesuunnittelijan kanssa, LVIS suunnitelmat ammattitaitoisten LVI ja sähkösuunnittelijoiden kanssa ja muutto valmiiseen KOTIIN. Tätä helpommaksi valmistaloon muuttaminen ei juuri muutu!

Rakenteesta voit lukea enemmän täältä.

Valitsemalla Evesa-talojen valmistalon, ostat paitsi laatua myös yksilöllistä palvelua. Sama yhteyshenkilö huolehtii asioistasi koko projektin ajan.

Huomaa, että kaikki Evesa-talojen valmistalopaketit ja niiden sisällöt voidaan räätälöidä toiveittesi mukaan.

Teemme yksilöidyt valmistalot kustannustehokkaasti, soita ja kysy lisää!

Valmistalojen myynti:

Pirkanmaa:

Teemu Ijäs
Teemu.ijas@evesa-talot.com
0400-858534

Asko Liimatta
asko.liimatta@evesa-talot.com
0400-676000