Paritalon rakentaminen

Milloin kannattaa rakennuttaa paritalo?

Oletko suunnitellut ryhmärakentamista esimerkiksi tuttavaperheesi kanssa? Tai onko sinulla tontti, jota et halua itse asuttaa, mutta jonka haluaisit saada hyötykäyttöön? Paritalon rakentaminen on kannattava ja kustannustehokas ratkaisu. Jos paritalo rakennetaan ryhmärakentamisena, maatyöt ja rakennusluvat voidaan jakaa, ja näin kulut pienenevät.

Evesa-talot rakentaa laadukkaat paritalot

Jos toiveenasi on luotettava, toimiva ja sujuva talonrakennusprojekti, valitse työhön Evesa-talot. Meillä on käytössämme parhaat materiaalit, jotka sopivat Suomen haastaviin sääolosuhteisiin. Teemme yhteistyötä kokeneiden ammattilaisten kanssa, joista kaikki suhtautuvat työhönsä intohimolla. Kannatamme modernia, kodikasta, toimivaa ja ympäristöystävällistä asumista.

Voit olla paritalon suunnittelussa mukana niin paljon tai niin vähän kuin itse haluat. Sinun ei tarvitse olla asiantuntija, vaan voimme etsiä yhdessä toimivimmat ratkaisut ja parhaiten teidän makuunne sopivat materiaalit.

Evesa-talot toteuttaa jokaisen taloprojektin kustannustehokkaasti, aikataulussa ja budjetissa luotettavasti pysyen.

Miksi valita Evesa-talot

Kun valitset paritalon rakennuttajaksi Evesa-talot, saat varmasti kokonaisvaltaista ja luotettavaa palvelua. Sinulla on apunasi sama yhteyshenkilö koko projektin ajan, ja koko muukin henkilökunta auttaa sinua paritalon rakentamisen aikana.

Evesa-talot toteuttaa yksilöllisesti suunnitellun talon juuri sellaisella toimitussisällöllä kuin haluat.

Evesa-talot tekee jokaisen paritalon avaimet käteen -periaatteella. Hoidamme rakentamisen lisäksi myös lupa-asiat, selvitykset ja siivoukset puolestasi.

Saat tietää projektin hinnan ja valmistumispäivän etukäteen. Kun kustannukset ja muuttopäivä ovat valmiina tiedossasi, asioiden hoitamisesta tulee huomattavasti helpompaa ja stressivapaampaa.

Kun valitset Evesa-talot rakentamaan paritalosi, voit keskittyä huoletta omaan arkeesi tietäen, että projekti valmistuu sovitussa aikataulussa, sovitulla hinnalla.

Mitä Evesa-taloprojekti sisältää

Evesa-talot rakentaa aidosti muuttovalmiin paritalon. Projektiin sisältyy muunmuassa asema- ja perustussuunnitelmat sekä maatyöt. Evesa-talot rakentaa modernit paritalot taloteknisesti kehittynein ratkaisuin. Käytössämme on testatut ja turvalliset rakennusmateriaalit.

Kaikki Evesa-talot lämpenevät edullisella ja ympäristöystävällisellä maalämmöllä.