Rivitalon rakentaminen

Rivitalon rakennuttaminen kannattaa

Oletko ostanut tai saanut perintönä suurehkon tontin, jonka haluaisit saada hyötykäyttöön? Rivitalon rakennuttaminen on kannattava keino hankkia pääomallesi tasaista tuottoa. Voit myydä rivitalon tai laittaa sen asunnot vuokralle. Myyminen tuo nopeasti suuren tuoton, mutta vuokraaminen tuo pitkäaikaisempaa tuottoa.

Evesa-talot rakentaa modernit ja kodikkaat rivitalot

Evesa-talot toteuttaa rivitaloprojektin luotettavasti ja sujuvasti, aikataulussa ja budjetissa pysyen. Rakennamme modernit rivitalot, joiden asunnot ovat toimivia ja kodikkaita.

Asiakas voi osallistua suunnitteluun niin paljon tai niin vähän kuin haluaa. Autamme löytämään parhaat ratkaisut neliöiden käyttöön ja materiaalien valintaan.

Yhteistyökumppanimme ovat luotettavia ja työhönsä intohimolla suhtautuvia ammattilaisia.

Evesa-talot rakentaa rivitalot kustannustehokkaasti ja ympäristöystävällisesti.

Miksi valita Evesa-talot

Evesa-talot panostaa kokonaisvaltaiseen ja luotettavaan palveluun. Sinulla on apunasi sama yhteyshenkilö koko projektin ajan, ja myös koko muu henkilökunta on käytettävissäsi.

Evesa-talot rakentaa rivitalon, joka on suunniteltu yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaan. Avaimet käteen -toimitustapamme sisältää lupa-asiat, selvitykset ja siivoukset, eli sinun huoleksesi ei jää mitään. Saat tietää rivitalon rakentamisen hinnan ja valmistumispäivämäärän sopimuksen tekemisen jälkeen. Pystyt siis varautumaan kustannuksiin hyvissä ajoin, ja talon tulevat asukkaat voivat varautua muuttoon rauhallisin mielin.

Kun valitset Evesa-talot huolehtimaan rivitaloprojektistasi, voit keskittyä huoletta omaan arkeesi. Voit luottaa siihen, että rivitalo valmistuu sovitussa aikataulussa ja sovitulla hinnalla.

Mitä Evesa-taloprojekti sisältää

Evesa-talot rakentaa aidosti muuttovalmiin rivitalon. Projektiin sisältyy muunmuassa asema- ja perustussuunnitelmat sekä maatyöt. Evesa-talot rakentaa modernit rivitalot taloteknisesti kehittynein ratkaisuin. Käytössämme on testatut ja turvalliset rakennusmateriaalit.

Kaikki Evesa-talot lämpenevät edullisella ja ympäristöystävällisellä maalämmöllä.