Valmistalot avaimet käteen -toimituksella

Evesa-talot – valmistalot avaimet käteen -toimituksella

Evesa-talojen liiketoimintaperiaatteena on tarjota asiakkaalleen aidosti muuttovalmis talo avaimet käteen -toimituksena. Kun valitset valmistalotoimittajaksesi Evesa-talot, voit osallistua uuden talosi suunnitteluun juuri niin vähän tai paljon kuin itse haluat.

Viimeisimmät kohteemme

evesa1
evesa2
evesa3
 
evesa4
evesa5
evesa6
 

Esimerkki A

Valitset tarpeisiisi sopivan talomallin ja värin. Evesa-talojen kanssa sovitaan talon luovutuspäivä – asiakkaana et huolehdi mistään muusta. Evesa-talot suunnittelee, rakentaa ja toimittaa kaiken valmiiksi sovitussa aikataulussa. Voit keskittyä valmistelemaan muuttoa uuteen taloosi.

Esimerkki B

Valitset tarpeisiisi sopivan talomallin ja olet mukana suunnittelussa (mm. pohjapiirustus, materiaalit, tapetit ja värit). Kaikessa suunnittelussa sinun ei tarvitse olla mukana – saat osallistua taloa koskeviin päätöksiin juuri niin paljon kuin itse koet sopivaksi. Osa päätöksistä on välillä hyvä jättää Evesa-talojen ammattilaisen harkintaan. Suunnittelu- ja materiaalipäätösten jälkeen voit rauhassa keskittyä muuton valmisteluun.

Kiinteä hinta

Kun talonrakennusprojektista on sovittu, Evesa-talot kertoo sinulle talon valmistumispäivämäärän ja valmistalon kiinteän hinnan. Kustannukset ovat siis tiedossasi etukäteen ja tiedät myös, milloin voit muuttaa uuteen taloosi.

Tarpeisiisi sopiva yksilöllinen valmistalo

Jokaisella on yksilöllinen näkemys itselleen parhaiten sopivasta omakotitalosta. Evesa-talo voidaan suunnitella juuri sinun tarpeittesi mukaan olipa toiveenasi sitten pelkistetty ja edullinen tai enemmän eritysratkaisuja sisältävä valmistalo. Evesa-talot toteuttaa talounelmasi varmasti, luotettavasti ja sovitussa aikataulussa. Meiltä saat selkeällä hinnoittelulla heti asuttavan talon.

Mitä Evesa-valmistaloprojekti sisältää

 • Muuttovalmiin valmistalon
 • Asema- ja perustussuunnitelmat
 • Maatyöt
 • Taloteknisesti kehittyneet ratkaisut
 • Testatut ja turvalliset rakennusmateriaalit
 • Evesa-taloissa on aina edullinen ja ympäristöystävällinen maalämpö. Maalämpö säästää jopa 70-80% lämmityskustannuksista.
 • Sälekaihtimet, takka, LED-valaistus, antenni jne.
 • Halutessasi viilennysratkaisut

Mitä minun ostajana pitää tehdä?

 • Tontin ja liittymien hankita kuuluu ostajalle. Autamme mielellämme tontin valintaan ja ostoon liittyvissä asioissa sekä liittymien hankinnassa.
 • Viranomaislupien ja valvontahenkilöstön hankkiminen kuuluu myös asiakkaan tehtäviin. Nämäkin asiat Evesa-talot voi halutessasi järjestää puolestasi.
 • Rakennusaikaiset vesi- ja sähkömaksut (arviolta 300-500 €) tulevat asiakkaan maksettaviksi.

Miksi valitsisin Evesa-valmistalon?

 • Saat aidosti muuttovalmiin valmistalon. Muuttopäivämäärä on tiedossasi ennen projektin aloitusta. Tämä tieto helpottaa mm. entisen asunnon myynnin aikataulutusta.
 • Sama Evesa-talojen yhteyshenkilö palvelee sinua projektin alusta loppuun saakka, mutta koko henkilökuntamme apu on myös käytettävissäsi niin halutessasi.
 • Evesa-talojen antama muuttovalmiin talon hinta on 95% tarkkuudella oikein ja pitävä. Toimialan keskiarvo on 45% (RTS Oy vertailu 2013).
 • Evesa-talot hoitaa puolestasi ikävähköt aputyöt, mm. lupa-asiat, selvitykset ja siivoukset.
 • Kun valitset Evesa-talot, voit huolettaa keskittyä normaalin arkeesi. Huippulaadukas uusi omakotitalo valmistuu ajallaan ilman asiakkaalle koituvaa ylimääräistä työtä ja stressiä.

Onko Evesa-taloilla talomallistoa?

Evesa-taloilla ei ole mallistoa. Voit valita talosi pohjakuvaksi minkä tahansa mieleisesi pohjan. Tarkoituksenamme on rakentaa aina yksilöllinen, juuri asiakkaan tarpeisiin sopiva talo. Osaamme tietenkin myös auttaa sinua sopivan talomallin valinnassa. Esim. talomallit, joissa on paljon erikoisrakenteita, ovat lähtökohtaisesti kalliimpia kuin rakenteeltaan yksinkertaisemmat talot. Olemme usein toteuttaneet Ollikaisen hirsirakenteen malleja, katso tästä.

Evesa-takuu

Evesa-taloilla on 1 vuoden asennustakuu ja 10 vuoden runkotakuu.

Miten maksaminen tapahtuu?

Tilattu talo maksetaan valmistumisen mukaan tehdyn työn perusteella – ei ennakkomaksuja.

Nordea lainalaskuri
OP lainalaskuri
Danske Bank lainalaskuri

Meistä sanottua

Jani ja Kati: Olemme molemmat IT-alan ihmisiä, joten emme tiedä omakotirakentamisesta kovinkaan paljoa. Kaikki taloprojektissamme sujui kuitenkin hyvin ja juuri odotetusti. Asumme uudessa 130 m2 hirsitalossa, jossa on kaikki modernin asumisen ratkaisut ja tyyliimme sopivat värit ja materiaalit.

Toni ja Hanie: Halusimme ja saimme päättää monista asioista talomme suunnitteluvaiheessa. Olemme paljon ulkoileva koiratalous, ja tämän vuoksi meillä oli tiettyjä erityistarpeita esimerkiksi sisäänkäyntien ja märkätilojen suhteen. Kaikki sujui Evesa-talojen kanssa erittäin hyvin. Asumme nyt 150 m2 kivitalossa, jossa on edulliset asumiskustannukset ja juuri meitä palveleva pohjaratkaisu.

Kari ja Maria: Haave omakotitalosta järven rannalla toteutui, vaikka emme osaa itse laisinkaan rakentaa. Kiitos Evesa-talojen ammattilaisille!

Ole yhteydessä

Ota yhteyttä Teemu Ijäkseen
Teemu.ijas@evesa.ovala.fi
0400-858534

Teemu vastaa myös Whatsapp-viestihin klo 08-18