Valmistalot avaimet käteen -toimituksella

Evesa-talot – valmistalot avaimet käteen -toimituksella

Evesa-talojen liiketoimintaperiaatteena on tarjota asiakkaalleen aidosti muuttovalmis talo avaimet käteen -toimituksena. Kun valitset valmistalotoimittajaksesi Evesa-talot, voit osallistua uuden talosi suunnitteluun juuri niin vähän tai paljon kuin itse haluat.

Pyydä tarjous valmistalosta – vastaus 24h kuluessa sähköpostiisi

Viimeisimmät kohteemme

kaksikerroksinen hirsitalo
valmistalot yhdessä kerroksessa
moderni clt-talo
valmistalo hirrestä
valmistalo 2-kerrosta
rinneratkaisutalo

Kiinteä hinta

Kun talonrakennusprojektista on sovittu, Evesa-talot kertoo sinulle talon valmistumispäivämäärän ja valmistalon kiinteän hinnan. Kustannukset ovat siis tiedossasi etukäteen ja tiedät myös, milloin voit muuttaa uuteen taloosi.

Tarpeisiisi sopiva yksilöllinen valmistalo

Jokaisella on yksilöllinen näkemys itselleen parhaiten sopivasta omakotitalosta. Evesa-talo voidaan suunnitella juuri sinun tarpeittesi mukaan olipa toiveenasi sitten pelkistetty ja edullinen tai enemmän eritysratkaisuja sisältävä valmistalo. Evesa-talot toteuttaa talounelmasi varmasti, luotettavasti ja sovitussa aikataulussa. Meiltä saat selkeällä hinnoittelulla heti asuttavan talon.

Mitä Evesa-valmistaloprojekti sisältää

 • Muuttovalmiin valmistalon
 • Asema- ja perustussuunnitelmat
 • Maatyöt
 • Taloteknisesti kehittyneet ratkaisut
 • Testatut ja turvalliset rakennusmateriaalit
 • Evesa-taloissa on aina edullinen ja ympäristöystävällinen maalämpö. Maalämpö säästää jopa 70-80% lämmityskustannuksista.
 • Sälekaihtimet, takka, LED-valaistus, antenni jne.
 • Halutessasi viilennysratkaisut

Mitä minun ostajana pitää tehdä?

 • Tontin ja liittymien hankita kuuluu ostajalle. Autamme mielellämme tontin valintaan ja ostoon liittyvissä asioissa sekä liittymien hankinnassa.
 • Viranomaislupien ja valvontahenkilöstön hankkiminen kuuluu myös asiakkaan tehtäviin. Nämäkin asiat Evesa-talot voi halutessasi järjestää puolestasi.
 • Rakennusaikaiset vesi- ja sähkömaksut (arviolta 300-500 €) tulevat asiakkaan maksettaviksi.

Miksi valitsisin Evesa-valmistalon?

 • Saat aidosti muuttovalmiin valmistalon. Muuttopäivämäärä on tiedossasi ennen projektin aloitusta. Tämä tieto helpottaa mm. entisen asunnon myynnin aikataulutusta.
 • Sama Evesa-talojen yhteyshenkilö palvelee sinua projektin alusta loppuun saakka, mutta koko henkilökuntamme apu on myös käytettävissäsi niin halutessasi.
 • Evesa-talojen antama muuttovalmiin talon hinta on 95% tarkkuudella oikein ja pitävä. Toimialan keskiarvo on 45% (RTS Oy vertailu 2013).
 • Evesa-talot hoitaa puolestasi ikävähköt aputyöt, mm. lupa-asiat, selvitykset ja siivoukset.
 • Kun valitset Evesa-talot, voit huolettaa keskittyä normaalin arkeesi. Huippulaadukas uusi omakotitalo valmistuu ajallaan ilman asiakkaalle koituvaa ylimääräistä työtä ja stressiä.

Onko Evesa-taloilla talomallistoa?

Evesa-taloilla ei ole mallistoa. Tarkoituksenamme on rakentaa aina yksilöllinen, juuri asiakkaan tarpeisiin sopiva talo. Osaamme tietenkin myös auttaa sinua sopivan talomallin valinnassa. Esim. talomallit, joissa on paljon erikoisrakenteita, ovat lähtökohtaisesti kalliimpia kuin rakenteeltaan yksinkertaisemmat talot.

Evesa-takuu

Evesa-taloilla on 1 vuoden asennustakuu ja 10 vuoden runkotakuu.

Miten maksaminen tapahtuu?

Tilattu talo maksetaan valmistumisen mukaan tehdyn työn perusteella – ei ennakkomaksuja.

Nordea lainalaskuri
OP lainalaskuri
Danske Bank lainalaskuri

Meistä sanottua

Paavo ja Juulia: Parasta oli helppous. Kerroimme Evesa-Talojen edustajalle toiveemme ja tarpeemme, sekä pohjakuvan muutamin muutoksin. Lopputulos oli unelmiemme hirsitalo. Kaikki toimi sovitusti ja ajallaan.

Joona ja Katie: Meillä oli valmis pohjakuva ja myös hyvin paljon erityisiä vaatimuksia rakennuksen suhteen. Talomme on myös osittain edustustila. Kaikki sujui odotusten mukaan ja saimme upean 320 m2 talon ajoissa ja budjetissa. Olemme todella tyytyväisiä.

Saimi ja David: Vaikka toinen meistä ei puhu laisinkaan suomea sujui kaikki silti odotusten mukaisesti. Saimme ihanan kodin juuri toiveiden mukaisesti aikataulussa ja sovitussa budjetissa.

Ole yhteydessä

Ota yhteyttä Teemu Ijäkseen
Teemu.ijas@evesa-talot.com
0400-858534

Teemu vastaa myös Whatsapp-viestihin klo 08-18